Blog voor Esperanza Hoop voor Honden


Deze blog behoort bij de site: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ U vindt op deze blog filmpjes, foto's en verhalen van ervaringen met buitenlandse honden en hulp aan buitenlandse refugio's.

In elke berichttitel staat de werkelijke datum, zodat zij redelijk terug te vinden zijn. De datum van plaatsing is natuurlijk veel later, omdat er sprake is van een grote omzettings-actie achteraf.












woensdag 18 mei 2011

Nieuwsbrief 2

Nieuwbrief Esperanza Hoop voor Honden                nr.2 14 maart 2011
Op 13 maart is de website van de stichting Esperanza Hoop voor Honden in de lucht gekomen. Het bestuur wordt binnenkort uitgebreid met Jesus Gonzalez Jimenez, de man van het beheerdersechtpaar van de refugio in Padul en de te bouwen refugio in Monachil.
Bij de Triodosbank wordt een rekening geopend, waarop de giften zullen worden bijgeschreven en overgemaakt naar de projecten van de stichting. Op de website staat een eerste financieel overzicht van het project in Monachil.
Later zal de boekhouding in de vorm van banksaldi en grootboekrekeningen ook op de website verschijnen. Transparantie achten wij van groot belang bij het werven van gelden van donateurs en sponsoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten