Blog voor Esperanza Hoop voor Honden


Deze blog behoort bij de site: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ U vindt op deze blog filmpjes, foto's en verhalen van ervaringen met buitenlandse honden en hulp aan buitenlandse refugio's.

In elke berichttitel staat de werkelijke datum, zodat zij redelijk terug te vinden zijn. De datum van plaatsing is natuurlijk veel later, omdat er sprake is van een grote omzettings-actie achteraf.












woensdag 18 mei 2011

Nieuwsbrief 5

In april hebben we de refugio, de ouden en de nieuwe bezocht. We hebben intensieve gesprekken gevoerd over problemen en oplossingen. Meer donateurs, meer adopties, betere pr/marketing, beter en inzichtelijker beheer en het aantrekken en koesteren van vrijwilligers kunnen leiden tot een goedlopende organisatie, waarbij continuiteit in het mooie werk voor de honden beter is gewaarborgd. Dan zullen donateurs ook meer willen investeren.
Dat is de boodschap, die ook in Spanje is opgepikt.
Wij danken Ana, Jesus, Rocío, Luiz, María, Angel, Rocío (sr), Maria-Dolores + marido ten zeerste voor hun 'hospitalidad'. Toen we weer thuiskwamen hoorden we dat er maandag 9 mei een nieuwe vrijwilligster in de refugio aan de slag gaat. De basis wordt breder op die manier. Dat is de goede richting.

De bouw gaat goed. De volgende fase is het plaatsen van het drinkwatervat van 10000 liter en het afvalwatervat. Een bedrag van ca 7000,- is daarvoor in de maande mei nodig.
Slagvaardig en effectief was de hulp van Fabienne Paques, die haar dierenarts uit Malaga meenam voor operaties. Kosten € 300,- per dag in plaats van de €700,- tot nu toe. Kostenbesparing is ook belangrijk.
We gaan door op onze weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten