Blog voor Esperanza Hoop voor Honden


Deze blog behoort bij de site: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ U vindt op deze blog filmpjes, foto's en verhalen van ervaringen met buitenlandse honden en hulp aan buitenlandse refugio's.

In elke berichttitel staat de werkelijke datum, zodat zij redelijk terug te vinden zijn. De datum van plaatsing is natuurlijk veel later, omdat er sprake is van een grote omzettings-actie achteraf.












dinsdag 2 september 2014

Einde project Monachil 2011/08/06

Eind april en begin mei hebben wij bezoek gebracht aan de beheerders van
de refugio in Padul/Monachil. We hebben de voortgang van de nieuwe refugio bekeken.
In mei is vervolgens de laatste donatie naar Monachil gegaan voor de bouw van de nieuwe refugio. Het betrof een bedrag van € 2000,- voor de aanschaf an aanleg van een grote tank voor afvalwater. De totale donatie aan deze refugio is daarmee op ca € 25000,- gekomen (meegeteld zijn de privédonaties aan dit project vóór het oprichten van de stichting).

Voor verdere hulp was het noodzakelijk extra informatie te vragen inzake garantie voor continuïteit in de toekomst, inzake vergunningen, inzake financiële transparantie betreffende de exploitatie van de refugio, financiële transparantie inzake de verwevenheid van de exit-/adoptie-organisaties met deze refugio. Immers grotere donateurs met een zakelijke instelling wilden op die manier weten, of hun investeringen voldeden aan de kwaliteitscriteria, die zij zelf stellen. De leiding van de refugio heeft die vragen niet afdoende kunnen beantwoorden. Stichting Hoop voor Honden beschouwt het project daarmee als afgesloten en wenst de beheerders van de refugio alle succes en geluk met hun taak.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten