Blog voor Esperanza Hoop voor Honden


Deze blog behoort bij de site: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ U vindt op deze blog filmpjes, foto's en verhalen van ervaringen met buitenlandse honden en hulp aan buitenlandse refugio's.

In elke berichttitel staat de werkelijke datum, zodat zij redelijk terug te vinden zijn. De datum van plaatsing is natuurlijk veel later, omdat er sprake is van een grote omzettings-actie achteraf.
zaterdag 6 september 2014

Januari 19 2013 Reis Granada Bolsward van Rocio en PacoJanuari 19 2013 Reis Granada Bolsward van Rocio en Paco

Rocío en Paco vertrekken om 17.00 uur vandaag uit Las Gabias Granada voor een rit van 2500 km naar Amsterdam. Zij brengen Cherdy, het hangbukzwijntje mee naar Yvette van Dierenverzorgingscentrum Zunderdorp in Amsterdam-Noord. Ook Ellie komt mee (zie bij 'onze mascotte Ellie'). Colombo, een Portugese Podengo, één van onze adoptiehonden reist mee en gaat in opvang bij Cher en Erik in Wormer. Rocío brengt ook haar kleine Boris mee, omdat de grote, maar nog jonge Garrapata, die thuis blijft zijn eigen kracht nog niet goed kent en met weinig toezicht zou dat voor de kwetsbare Boris te risicovol zijn.

Maandag hopen zij in de Opel Vivaro aan te komen. Cherdy en Colombo gaan naar hun plek. In Broek (Thea en Nees) gaan we wat eten, de Hollandse vrienden van Ellie zullen er ook zijn.

Dinsdag is voor Ellie: een uitgebreid onderzoek naar operatie-mogelijkheden door een dierenorthopeed en eventueel een bezoek aan Hodes Arnhem voor een prothese.
Woensdag bezoeken zij Bolsward en gaan we gezamenlijk (Ria Meerhoff, Dirkje Plantinga, Michiel de Ruiter) naar Maureen in Smilde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten