Blog voor Esperanza Hoop voor Honden


Deze blog behoort bij de site: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ U vindt op deze blog filmpjes, foto's en verhalen van ervaringen met buitenlandse honden en hulp aan buitenlandse refugio's.

In elke berichttitel staat de werkelijke datum, zodat zij redelijk terug te vinden zijn. De datum van plaatsing is natuurlijk veel later, omdat er sprake is van een grote omzettings-actie achteraf.












woensdag 3 september 2014

Perla, Lupo en Tonino


Net weer terug uit Spanje. Elke keer beleef je avonturen. Bij de refugio Ladridos Vagabundos in Pinos Puente was een schat van een puppie over het hek gesmeten en een grote mastin español,Lupo,  was aan het hek gebonden. We hebben Kathrin Mertens en haar vrijwilligers geholpen door beide beesten mee te nemen naar de dierenarts voor alle denkbare onderzoeken. Na injecties, bloedonderzoek, etc en goed voer (onze stichting betaalde een en ander) is de mastin nu terug en het puppy is naar Maria Guarnido, er heeft zich al een Spaanse fosterfamilie gemeld.
Honderd procent adoptiegraad: een kruising tussen een Spaanse waterhond en een Cocker Spaniel.Bij ons vertrek is Perla of Perlita bij Rumbo geplaatst, zodat zij gezelschap heeft.
Hier direct onder: Perla



We hebben verder Ria Saarela van Pitbull Rescue Spain en Martin Honkanen van
Doberman Rescue Spain opgezocht. Wellicht kunnen we een plek voor Jolly vinden in Finland.
Ria helpt ook met het vinden van een adoptieadres voor Lupo, de mastin, in Finland.
Ook voor Tonino, een hond uit het
asiel van Anita Dufetel (Sierra Nevada) zoekt zij een plek en misschien voor de mix
(pastor español/mastin) Natascha.

Lupo, de mastin, die helaas snel hierna zou sterven
daaronder Tonino, die later gelukkig een mooie plek in Duitsland gevonden heeft





Geen opmerkingen:

Een reactie posten