Blog voor Esperanza Hoop voor Honden


Deze blog behoort bij de site: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ U vindt op deze blog filmpjes, foto's en verhalen van ervaringen met buitenlandse honden en hulp aan buitenlandse refugio's.

In elke berichttitel staat de werkelijke datum, zodat zij redelijk terug te vinden zijn. De datum van plaatsing is natuurlijk veel later, omdat er sprake is van een grote omzettings-actie achteraf.












woensdag 3 september 2014

Anna Esipova in Sierra Nevada



Natascha met Anna Esipova, de Russische dierenarts.

In Sierra Nevada maakt de dove Friso het heel goed. Hij is heel speels en is met Natascha de baas over de andere vrijlopende honden. Voor het levensonderhoud van Friso heeft de stichting een donatie gedaan aan de refugio. Het is de bedoeling dat Friso naar Duitsland gaat, naar Tierheim Egelsbach, zogauw als de nieuwe licentie voor vervoer over de weg er is. In Duitsland heeft hij meer kans.

In Ladridos Vagabundos hebben we foto's gemaakt van een serie slechte hokken. Binnenkort gaan we kijken of en hoe we kunnen helpen met bouwkundige verbeteringen. Misschien gaan we er met wat vriende wel een maand naar toe om zelf de handen uit de
mouwen te steken met geld van de stichting Esperanza Hoop voor Honden.

Anna Esipova met Natascha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten